Vaste telefoon    > 0570 53 07 10
Mobiele telefoon> 06 292 29 530
Schoorsteenbedrijf Gait Middelkamp

Schoorsteenveegbedrijf Gait Middelkamp V.O.F.  |  KvK. 69549001 | BTW nr. NL857914194B01 | IBAN NL87RABO0122820762
info@gaitmiddelkamp.nl
SCHOORSTEENVEGEN
Om te voorkomen dat er schoorsteenbrand of dichtslibbing van uw kanaal ontstaat, is het belangrijk dat u uw rookkanalen tijdig laat vegen en controleren. Indien u vaste brandstoffen stookt (bijvoorbeeld hout of kolen), raden wij u aan uw schoorsteen ieder jaar te laten vegen. Bij gebruik van gas als brandstof, adviseren wij u om de gaskanalen tijdig te laten vegen.
·
VERSTOPPING VERWIJDEREN
Voor vogels is de schoorsteen een ideale plek om een vogelnest in te bouwen. Dit kan naast gevaarlijke brand en koolmonoxide situaties ook vervelende gevolgen hebben zoals, vocht en stankoverlast wat door de muur heen trekt.
Een schoorsteenkap kan om diverse redenen geplaatst worden. Uiteraard is het de oplossing tegen nestelende vogels welke het schoorsteenkanaal met takken verstoppen, hierdoor kunnen de rookgassen niet meer naar buiten.
Bel ons voor een prijsindicatie of
voor een advies of offerte bij grotere werken.
Schoorsteenveegbedrijf Gait Middelkamp V.O.F.
PRIJZEN
Voor alle schoorstenen zijn de kosten voor het eerste kanaal € 75,--. Heeft U meerdere kanalen in huis dan worden de daaropvolgende kanalen op het zelfde adres euro 35,-- per kanaal.

GEEN TERUGBELSERVICE BIJ BESTAANDE ABONNEMENTEN MEER

Als extra voor onze klanten boden wij in het verleden vrijblijvende abonnementen aan met een terugbelservice voor de jaarlijkse onderhoudsmomenten.

Helaas  hebben wij moeten besluiten om deze terugbelservice te stoppen. De vraag naar onze diensten is de afgelopen jaren enorm toegenomen en vanwege personeelstekort is dit niet meer voor ons te doen.

Wij bellen dus niet meer voor een afspraak en wij vragen u vriendelijk om ons te bellen op onze vaste telefoonnummer:
0570 53 07 10

VANAF HEDEN WORDEN ER GEEN NIEUWE ABONNEMENTEN MEER AFGESLOTEN !

Alvast bedankt voor uw begrip!
Home   Advies   Materialen   Prijzen   Fotogalerij   Contact